Iščete ponudnika za vzdrževanje objektov?

Pošljite povpraševanje

Vzdrževanje objektov d.o.o. Novo mesto

Osnovna dejavnost družbe Vzdrževanje objektov d.o.o., je kakovostno opravljanje storitev vzdrževanja objektov, najem in prodaja rabljenih ali novih dvižnih košar in ploščadi, prodajo Tym traktorjev ter izvajanje raznih višinskih del. S svojimi storitvami dosegamo visoke kriterije storitev in normativov, posledica česar so naši zadovoljni kupci.

Najem dvižnih košar in ploščadi

Kot edini Dolenjski ponudnik najema košar in ploščadi svojim strankam ponujamo maksimalno podporo pri njihovih potrebah. Sami razpolagamo z baterijskimi ter dizelskimi ploščadmi, košarami, mobilnimi košarami na kamiončku vozne z b kategorijo ter dosegom do 20m, za potrebe višjih dosegov, pa vam dostavimo stroje iz Ljubljane od naših zunanjih partnerjev po konkurenčnih cenah.

Prodaja dvižnih košar in ploščadi

Sami se ukvarjamo večinsko z uvozom rabljenih ploščadi in košar. Naši glavni dobavitelji prihajajo iz sosednje Italije. Vse stroje katere uvozimo, jih z pomočjo strokovnjaka Milana Šebetiča iz podjetja Benemark d.o.o., pregledamo , opravimo potrebna servisna oz vzdrževalna dela, ter jih dostavimo kupcu z enoletnim jamstvom.

Nove dvižne košare dostavimo po potrebi kupcev, ponudimo pa jim lahko proizvajalce CTE, HAULOTTE, GENIE, JLG, HCG j.Koreja in drugih.

Prodaja tym traktorjev

Podjetje Tym že šest desetletji posluje na področju kmetijskih strojev. Traktorji se proizvajajo v Južni Koreji, motorje pa uvažajo iz Japonske ali EU.
Katalogi strojev so dosegljivi na naslednjih povezavah

Višinsko obrezovanje – obžagovanje drevja

Naš glavni poudarek na tem področju je obrezovanje dreves in ohranjanje. Obrezovanje dreves je bistveno, da se popravi obliko rasti, izboljšanje zdravja – kondicije in dvig estetike drevja. Drevesa obrežemo tudi, da zaščitimo poškodbe imetja, ljudi in stavb,tudi za zmanjšanje tveganja pri odmrlih ali nalomljenih vejah. Odstranitev drevja z uporabo najnovejšo tehnologijo , orodji in usposobljenim kadrom. Obžagovanje oz. podiranje opravimo tako, da ne poškodujemo drugih dreves ali nepremičnin. Še najbolj pa si naši strokovnjaki prizadevajo da je delo opravljeno po normativih panoge ter storijo vse za zadovoljstvo naročnika.

Sajenje

Naše strokovno osebje je pripravljeno , da vam pomaga dopolniti vašo vizijo z sajenjem novih dreves , grmičevja in grmovja . Naše storitve vključujejo tudi presajanje dreves iz enega premoženja v drugo ali iz ene lokacije v vašem dvorišču za drugo. Naš cilj je razviti in izboljšati celoten videz vašega zemljišča.

Odvoz

Po dobro opravljenem delu pri stranki, za nas delo še ni končano. Po končanem obžagovanju – odstranjevanju dreves, odpadno les tudi naložimo in poskrbimo, da se vejevje – les ne znajde kot zavržen odpad ampak poskrbimo da se izkoristi za v biomaso.

Pranje in redno vzdrževanje solarnih elektrarn

Na donosnost elektrarne vplivajo različni faktorji, eden izmed pomembnejših je čiščenje sončne elektrarne, saj le to pripomore k takojšnjemu dvigu proizvodnje električne energije. Rezultat je torej povečan izkoristek sončne elektrarne. Po statističnih podatkih lahko izostanek rednega čiščenja sončne elektrarne zmanjša njeno učinkovitost za 15 do 30 odstotkov in podaljša njeno dobo.

Pleskarska in fasaderska dela

Po navodilu vsakega proizvajalca je potrebno vsak zaključni sloj fasade obnoviti na deset let. V našem podjetju, Vam opravimo brezplačen ogled vašega objekta, svetujemo pri izbiri primernega nanosa barve ali zaščite, fasado po potrebi očistimo, pokrpamo in šele za tem pobarvamo. Odstranjujemo ter preprečujemo nastanek alg in plesni.

Servis in čiščenje streh, žlebov in odtokov

Glede na to, da čas zelo hitro teče, se tudi na strehah nabira smog in ostali atmosferski vplivi. Da ne pride do neljubih presenečenj, Vam preventivno pregledamo in po potrebi popravimo silikonske spoje, tesnila,… očistimo streho ter očistimo odtoke, da ne pride do zamakanj in razlitji vode.

Podatki o podjetju

Vzdrževanje objektov d.o.o. Novo mesto

Vzdrževanje objektov d.o.o. Novo mesto
Ljubljanska cesta 37
8000 Novo mesto

Tel: 031 368 002
E-naslov: info@vzdrzevan.si
Spletna stran

Člani skupine vzdrzevalci.si